loading

Urcă la bord şi bucură-te de călătorie.

Autovehiculul de familie Opel Meriva este rafinat şi confortabil, chiar și în varianta de bază. Dar dacă doreşti poţi adăuga mai mult. Alege dintr-un catalog complet de echipamente de confort standard şi opţionale cu ajutorul cărora te poţi bucura de autovehiculul tău exact aşa cum vrei.

Opel Meriva - Sistem de depozitare FlexRail®

Sistemul de depozitare FlexRail®

FlexRail® este un sistem de depozitare modular unic care asigură un spațiu de depozitare generos și flexibil între scaunele din față, fără a afecta spațiul pentru picioare aferent locului central din spate. Poți aranja și rearanja componente precum cotiera și suporturile pentru pahare pe șinele din aluminiu pentru a asigura o depozitare personalizată cu fiecare călătorie nouă. Un adaptor special cu suport pentru pahare integrat îți permite să montezi cotiera şi pe spătarul scaunului central din spate care a fost pliat.

  • Poziţie optimă a cotierei şi suporturilor pentru pahare pentru toate scaunele
  • Spaţiu de depozitare mare, flexibil, suficient de încăpător pentru genţi, laptopuri etc.
  • Acces facil pentru toți pasagerii
  • Cotieră și suporturi pentru pahare suplimentare pentru pasagerii din spate, disponibile opțional
Opel Meriva - Trapă de pavilion panoramică

Trapă panoramică

Lasă lumina soarelui să pătrundă! Datorită trapei panoramice care se extinde peste ambele rânduri de scaune, interiorul devine un spațiu luminos și bine aerisit. Iar pentru momentele când lumina soarelui este prea puternică, trapa este prevăzută cu un parasolar acționat electric.

Opel Meriva - Sistem Electronic de Climatizare (ECC)

Controlul Electronic al Climatizării

Controlul Electronic al Climatizării asigură confortul, oferind ocupanților locurilor din față posibilitatea de a alege separat setările de temperatură preferate. Apoi, senzorii menţin temperatura celor două zone exact la nivelul setat. Nimic nu poate fi mai simplu.

Opel Meriva - Volan încălzit

Volan încălzit

Permite-ţi luxul de a avea mâini calde în zilele reci. Sunt necesare doar câteva secunde pentru încălzirea volanului, evitând frigul pornirii la rece. Este oferit împreună cu scaunele față încălzite, pentru a-ţi asigura de acum înainte ierni confortabile.

Opel Meriva - Frâna de parcare electrică

Frână de parcare electrică

Frâna de parcare electrică standard, care poate fi acționată prin apăsarea unui buton, oferă atât un plus de siguranță şi confort la parcare, cât și o reducere a efortului depus de șofer. Aceasta previne alunecarea autovehiculului în spate pe un drum înclinat şi este eliberată automat la pornirea acestuia.

Dacă este necesar, poate fi acţionată şi manual, ca o frână de parcare convenţională, atunci când autovehiculul se deplasează, pentru a asigura o decelerare controlată de sistemul ABS.

Sistem de asistență la pornirea în rampă

Sistemul de asistență la pornirea în rampă imobilizează autovehiculul la pornirea în rampă, eliberând automat frâna de parcare electrică atunci când poţi rula în siguranţă. Rezultatul este o pornire în rampă reuşită în proporţie de 100%, fără a depune niciun efort.

Opel Meriva - Cameră video pentru marşarier

Cameră video pentru marșarier

Cu un unghi de vizualizare foarte larg, de 130°, camera video pentru marșarier afișează în mod clar orice pericole potențiale la parcare pe afișajul color. Fiind activată automat la selectarea treptei de marșarier, aceasta reprezintă un asistent foarte important pentru o parcare mai sigură.

Opel Meriva – Posibilităţi de depozitare

Spaţii de depozitare

Pentru autovehiculul Opel Meriva, ergonomia nu înseamnă doar scaune confortabile şi toate comenzile la îndemână. Aceasta include şi spațiile de depozitare. Vei descoperi spaţii de depozitare deschise şi închise în cele mai confortabile locuri, împreună cu sistemul unic de depozitare în consola centrală FlexRail®. În total sunt disponibile până la 32 de spaţii de depozitare şi posibilităţi de stocare. Aceasta înseamnă că a devenit dintr-o dată mult mai uşor să păstrezi totul în ordine.

Opel Meriva - FlexFloor®

Compartimentul pentru bagaje FlexFloor®

Compartimentul pentru bagaje a fost creat pentru a îţi uşura viaţa. Podeaua portbagajului poate fi amplasată la două înălţimi diferite. Poziţia înaltă asigură o suprafaţă de încărcare plană, la acelaşi nivel cu scaunele spate rabatate complet, precum şi un compartiment ascuns, sub podea. Poziţia joasă asigură spaţiu pentru bagajele mai înalte.

Printre alte dotări se numără:

  • Spaţiu de depozitare închis, amplasat în peretele lateral, pentru trusa de prim ajutor etc.
  • Suport pentru triunghiul reflectorizant
  • Cârlig retractabil pentru genţi şi fixarea podelei portbagajului în poziţie deschisă
  • 4 inele de ancorare a încărcăturii

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe această pagină de internet pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor.

Sus pagina